Cursussen

Online Cursussen

Flexibel en goedkoop, dat is onze online participatiecursus. En omdat het online is, hoef je niet meer een hele dag uit te trekken voor een cursus op een locatie waarvoor je eerst nog een stuk moet reizen. Alleen leren wat je wilt leren, lekker thuis of gewoon vanaf je werkplek én ook nog eens op een moment dat jou het beste uitkomt. Dat zijn de grote voordelen van onze online participatiecursus.

Combinatievoordeel!

Wil je een online cursus doen in combinatie met coaching on the job? Bijvoorbeeld voor de opdrachten en de toepassing van de lesstof in jouw eigen werk? Dan krijg je korting op de online cursus. Je betaalt geen 99 euro excl btw maar 59 euro excl btw.

Interesse in dit combinatievoordeel? Stuur dan een e-mail naar info@participatiecursus.nl met jouw wensen en je krijgt een offerte op maat.

Basiscursus Participatie

Met de basiscursus Participatie bieden we jou een start aan waarmee je op de hoogte bent van alle ins en outs rondom participatie.

Ons aanbod

Losse modules: Niet meer leren dan nodig en alleen wat voor jouw vak interessant is? Kies dan voor losse modules. Een module duurt ruim een uur en kost 99 euro excl btw.

Pakketten: Voor wie iets meer wil weten hebben we een aantal interessante pakketten samengesteld (COMING SOON). De pakketten bevatten meerdere modules (meestal vier) met betrekking tot een specifiek thema. Een pakket bevat in totaal meer dan 4 uur aan lesmateriaal (video’s, opdrachten, quizvragen/stellingen, handouts, etc) en kost 199 euro excl btw.

Voor wie?

De online cursus is laagdrempelig ontwikkeld en geschikt voor projectleiders, projectondersteuners, beleidsadviseurs en programmamanagers die werkzaam zijn in de publieke sector of daar veel mee samenwerken. Denk aan projectontwikkelaars, woningcorporaties, architecten en aannemers.

Zo leer je!

Met ons online aanbod van modules leer je in je eigen tempo hoe participatie werkt. In modules van ruim een uur word je met video, opdrachten en een afsluitende test meegenomen in allerlei onderwerpen over participatie. Ook worden in elke module mooie praktijkvoorbeelden genoemd waar je van kan leren.

Na aanmelding ontvang je een persoonlijke inlog, waarmee je zes maanden lang onbeperkt toegang hebt tot de module. Je kunt dus de module meerdere keren terugkijken. Je ontvangt bovendien per module een handige hand-out die je kunt downloaden en waar je tijdens het volgen van de cursus je aantekeningen op kan schrijven. Aan het eind van elke module hebben we een korte test. Daarmee krijg je een beeld of je de lesstof voldoende beheerst.